Pech onderweg: Camper Pro

Laten we hopen dat het niet vaak voorkomt maar het kan natuurlijk altijd: pech onderweg met de camper. En dan bedoel ik niet motorisch of voertuigtechnisch: daar zijn de hulpdiensten zoals de ADAC, de ANWB, Route Mobiel of nog weer andere voor. Neen, ik bedoel pech met het woongedeelte van jouw camper: de huishoud-accu begeeft het, het bedienings-display doet niets meer, jouw waterpomp werkt niet meer enzovoorts. Natuurlijk ken je deze site en veel storingen met hun oplossingen staan op deze site, maar als je niet handig bent of het niet aandurft, wat dan? Nou dan is er deze app: Camper Pro

Camper Pro app voor Android en IPhone

Deze applicatie bevat een complete database van alle merken campers, van Adria tot Westfalia, met de daarbij behorende dealers, gespecialiseerde garages. De app heeft in gebruik geen internet nodig op voorwaarde dat je tevoren wel de database met alle informatie hebt gedownload. Hij is geheel gratis en wordt betaald door de deelnemende dealers en hier geldt: vele schouders maken licht werk.

Zet bij het installeren de Locatie-voorziening aan (of, als je die altijd standaard uit hebt staan, die voor het gebruik van deze app als je hem echt nodig hebt even aan). Start de app en tik op de kaart. Nu opent een kaart met alle garagebedrijven/dealers in jouw buurt.

Klik je op een icoontje dan krijg je summiere informatie, maar klik je op de info dan zie je alle gegevens van het gekozen bedrijf. Bovenaan de pagina zie je de rechtstreekse links naar telefoneren, maar je kunt hen ook een mailtje sturen door op de envelop te klikken.
Heb je een specifiek probleem met een bepaald soort camper dan kun je de dealers ook filteren op jouw merk.

Website

En is de app niet beschikbaar voor jouw Android-versie (de nieuwste)? Ga dan naar de site: https://www.camper-pro.com/ Hij is er ook in het Belgisch, want in plaats van Home spreken ze van Onthaal (Acceuil in ‘t Frans).

(Oorspronkelijk opgesteld: 12 maart 2020) Laatstelijk vernieuwd: 07 juli 2023

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.