header

Menu

Menu / Site-Map

Nieuw op de site

Pas op Facebook!


Windows vs Linux?


Onze uitjesZoekenContact

Zoeken binnen Campertools

Campertools bevat meer dan 100 pagina's en om die reden is een zoekfunctie op trefwoorden opgenomen. Geef een enkel trefwoord op (er wordt maar op één woord gezocht, het eerste woord dat je in het vak invult); als je bijvoorbeeld wilt zoeken op een Garmin navigatie,  geef dan of Garmin in of Navigatie (trefwoord is niet hoofdlettergevoelig, dus zelfs NaViGaTiE zal hij vinden). Klik vervolgens op de pagina die je wilt openen en druk op "Open deze pagina in een nieuw venster".Geef hier uw trefwoord in

Gevonden op de pagina

Mocht je een trefwoord hebben opgegeven en het resultaat is "Geen pagina's gevonden" terwijl je zeker weet dat die pagina er wel is, meldt dat dan even aan mij. De zoekfunctie bestaat namelijk uit een door mijzelf samengestelde lijst van trefwoorden per afzonderlijke pagina en ik heb dat gezochte trefwoord kennelijk niet in de lijst opgenomen 1). Alvast bedankt.

laatstelijk gewijzigd: 15 oktober 2018
Pagina gemaakt met Bluegriffon onder Linux Mint
1) Voor deze manier van indexeren heb ik gekozen omdat ik af wilde van de reclame-boodschappen van Google. Tot voor kort kon je gebruik maken van de Google Zoekmachine voor jouw eigen site en werden alleen de resultaten die op jouw site betrekking hebben weergegeven. Sinds een tijdje is dat niet meer mogelijk: nu heet het een "advanced" zoekfunctie te zijn, maar die is zo vooruitstrevend dat je eerst een 10-tal reclameboodschappen te zien krijgt die op het zoekcriterium betrekking hebben en dan pas - soms zelfs op de tweede pagina! -  de pagina's van jouw website. Nou, je bent bedankt Google!

En nu ik toch bezig ben mijn hart te luchten. Google Maps heeft het gratis gebruik van "haar" kaart ook beperkt. Maak je als website-beheerder gebruik van hun kaart (zoals deze site in "onze uitjes") dan mag dat maar je moet er wel voor betalen. Vooralsnog krijg je een maandelijks "krediet" van $ 200,- voor de duur van de testperiode (12 maanden) maar ik heb het flauwe vermoeden dat het dan afgelopen is. Ik ben in ieder geval aan het kijken of we een groep van Open Street Map georganiseerd kunnen krijgen om ook die kaarten online interactief beschikbaar te stellen (puur online beschikbaar zijn ze al, maar nog niet interactief).

<Terug naar Top>