header

Menu
Menu / Site-Map

Nieuw op de site

Pas op Facebook!


Windows vs Linux?


Onze uitjesZoekenContact

Onze Uitjes


Je kunt van deze pagina ook de routes apart op een hoog detailniveau inzien; het opbouwen van de kaart gaat evenwel razendsnel omdat dat op de server zelf gebeurt en niet op jouw computer. Wel is er een beperking in het gebruik van de Google-Maps API, de interface om Google maps te kunnen laten zien en in te kunnen vullen met routes. Google heeft besloten die interface, die jarenlang gratis was, nu alleen beschikbaar te stellen met een abonnement. Gelukkig krijg je $ 250,- per maand nog voor niets van Google, maar hoe lang dat gaat duren, wie zal het zeggen. Om het tegoed enigszins te beschermen heb ik het aantal inzagen beperkt tot 300 per dag. Mocht je een foutmelding in het scherm te zien krijgen dan is het maximum voor die dag bereikt. Ik vertrouw erop dat u hier begrip voor kunt opbrengen.Gebruik de overzicht-kaart (de twee eerste opties) om de keuze van de route te bepalen en ga daarna hier terug om de gekozen route te downloaden.


Voor de in rood weergegeven routes zijn extra markers opgenomen voor de camperplaatsen onderweg en als je zo'n marker aanklikt krijg je meer info over die camperplaats/camping. Vanaf 2016 hebben we een weblog bijgehouden en dan vind je daar ook de link naar de juiste pagina van ons weblog. Voor een reis die nog gemaakt wordt zie je bovendien de bezienswaardigheden als je diep genoeg inzoomt. Een soort digitale reisleiding dus.Op veler verzoek heb ik deze pagina toege-voegd waarmee je de routes van onze trips van de afgelopen jaren kunt downloaden in GPX-formaat. Als je met de muis het scroll-slider van het vlak hierbaast vastpakt of het muiswiel verdraait, kun je door de lijst scrollen. Vervolgens klik je op de route van jouw keuze. De grootte van de bestanden is ook aangegeven, om je voor te bereiden op wat langere wachttijden.

De bestanden zijn met elk GPS_programma te lezen. Heb je er geen, een heel makkelijk programma is Routeconverter, met versies voor Windows, Mac en Linux.Zodra je  jouw keuze met een muisklik hebt vastgelegd, krijg je de mededeling op het scherm dat het bestand wordt samengesteld, wordt op de server het bestand opgehaald, getransformeerd naar het gewenste gpx-bestand en vervolgens verzonden. Schijnbaar gebeurt er niets maar na een seconde of 5 - 10 zie je dat het downloaden begint. Heb dus geduld!

laatstelijk gewijzigd: 19 januari 2019
Pagina gemaakt met Bluegriffon onder Linux Mint
<Terug naar Top>