header

Menu

Menu / Site-Map

Nieuw op de site

Pas op Facebook!


Windows vs Linux?


Onze uitjesZoekenContact

Pas op: Facebook!

Facebook is een prachtig medium om contact te maken met andere gelijkgezinde personen en om informatie in te winnen. Daarvoor zijn vele groepen op Facebook actief. Zo was ik onder meer lid van de navolgende groepen: Campertechniek, Camper Onderhoud en Reparaties, Camperclub, Camperfriends, Camper Praat en Treffens, Fiat Ducato Campers, Kampeeroplissingen en Tips en nog vele anderen.

Mensen heb je in soorten en maten.

Dat de mensheid vele karakters, gewoonten en gebruiken kent is overduidelijk en je komt ze ook allemaal op Facebook tegen. Daar heb ik geen probleem mee.  Stond mij hun ideeŽn en denkbeelden niet aan dan negeerde ik dat tenzij ze zelf opdringerig dat negeren onmogelijk maakten door mij steeds te taggen. Daar werd dan door mij een eind aan gemaakt door de betreffende persoon te blokkeren. Eenmaal per jaar gaf ik de geblokkerden weer "vrij" in de hoop dat men er iets van had geleerd (een hoop die maar al te vaak ijdel bleek).Op 19 juni 2019 was bij mij echter de maat helemaal vol. Kijk, ik heb twee uitgesproken meningen:
1. LPG zal ik nooit meer gebruiken na een ongewilde nare ervaring in ItaliŽ, en
2. een Lithium-accu in de vorm van een LiFePO4 komt er bij mij ook niet in.

Die meningen zijn onderbouwd en die onderbouwing vind je op meerdere pagina's op mijn site, maar helaas bleef een aantal groepsleden mij daar op een voor mij onoirbare wijze over aanvallen, nu niet alleen op Facebook, maar ook per email. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn facebook-account te beŽindigen.

Ik had ook deze site verwijderd. Veel gebruikers stuurden mij daarop een mailtje om dat besluit terug te draaien. Toegegeven, het was een impuls om dat te doen en ik heb dat dan ook maar op hun verzoek  teruggedraaid; bovendien, de site zelf beheren vind ik ook veel te leuk.

Vandaag, 21 augustus 2019, na een leuke toertocht van 6 weken door Ierland, doe ik maar weer eens een poging en heb ik een oud account op Facebook weer tot leven gewekt. Hopelijk gaat het deze keer wel goed en blijf ik verschoond van onoirbare aantijgingen.


laatstelijk gewijzigd: 21 augatus 2019
Pagina gemaakt met Bluegriffon onder Linux Mint
<terug naar Top>