Camper en Corona

Sinds 22 maart jl. probeer ik de ontwikkelingen van de Corona-pandemie op de voet te volgen, in kaart te brengen en te analyseren. Niet als medicus, want dat ben ik niet, maar wel op basis van mijn wiskundige achtergrond. Mijn doel: inzichtelijk te maken wanneer we wellicht weer met de camper er op uit kunnen trekken.
Alle cijfers komen allemaal uit officiële bronnen uit de verschillende landen, hoofdzakelijk Nederland, België, Italië, Frankrijk en Spanje. Op drie momenten per dag komen die beschikbaar: van 11.00 – 12.00 uur voor België en Spanje, om 14.00 uur voor Nederland en van 18.00 – 20.00 uur voor de overige landen. Zodra die beschikbaar zijn worden de gegevens verwerkt op deze pagina.
Ik heb aan het bestaan van deze pagina tot nu toe geen ruchtbaarheid gegeven, maar sinds drie weken zijn de verwachtingen zo adequaat dat ik het tijd vind om jullie op deze pagina opmerkzaam te maken. Doe er je voordeel mee.

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.