Zwaaien naar elkaar

Toen wij net onze eerste camper hadden, een Hymercamp uit 1986, ontdekten we al snel dat onderweg andere camperaars naar elkaar zwaaien als ze elkaar tegenkomen. Het was een groeten zoals motor-rijders dat nu nog steeds gewend zijn. En het had ook wel iets, je voelde je verbonden.
Ik doe het nog steeds en daarbij maakt het soort camper helemaal niets uit: of het nu een zelfbouw is (respect!) of een “Dickschiff” van een Concorde, Bischof Niemann of een andere, ik zwaai en groet mijn medecamperaar. En ja hoor, in de vakantieperiode komt dat soms wel vijftig keer per dag voor, leuk toch? Laten we die traditie weer in ere herstellen…..<meer>

1 gedachte over “Zwaaien naar elkaar”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.